logo

Gå om bord i en stolt færgekultur!

Medicinkiste C

Basisuddannelse

På kurset får du kendskab til anatomi og fysiologi som grundlag for forståelse for førstehjælp ved ulykker. Du trænes i trinvis- og livreddende førstehjælp og objektiv undersøgelse af den tilskadekomne på ulykkesstedet.

Du lærer, hvordan du standser blødninger på ulykkesstedet, behandler sår og udfører forbindinger. Du får også kendskab til medicinkistens organisering og administrationsformer af medicin, herunder medicinens virkning, bivirkninger, forgiftninger og allergiske anfald samt brug af Radio Medical. Kurset opfylder kravet om basisuddannelse for personer, der skal varetage hvervet som sygdomsbehandler i skibe, der kræves udstyret med skibsmedicinkiste C.

Generhvervelse

På kurset får du en teoretisk gennemgang af det Maritime Sundhedssystem. Du vil få en genopfriskning af førstehjælpen, herunder nyheder og ændringer i førstehjælp. Genopfriskning af sygdomsbehandling til søs, herunder gennemgang af indholdet i medicinkiste C og en orientering om evt. nyt udstyr / medicin.

Adgangskrav Generhvervelse

Du har inden for de sidste 5 år erhvervet sygdomsbehandlerbevis til minimum C kiste.

Udbyder

Kursus udbyderKursuskalenderPriserTlf. nr.
CMS FanøRing og hørRing og hør76 66 04 24
EUC NordvestKlik herArbejdsmarkedsvilkår99 19 19 07

Bemærk

Over 100 passagerer og mere end en halv times sejlads kræves der C + P kiste udd. Det er kun CMS der afholder C + P kiste for passagerer skibe.

Varighed Basisuddannelse

2 dage

Varighed Generhvervelse

1 dag